Starity

Kylie Jenner: „Bármit megtehetek, amit csak akarok, az emberek úgyis követni fognak”

2016. április 12. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kylie még csak 18 éves, ennek ellenére milliók adnak a véleményére, amit saját bevallása szerint nagyon élvez.

hirdetés

Nővéreihez hasonlóan Kylie Jenner is megszokta már, hogy megmozdulásaira az egész világ felkapja a fejét. Ugyan korábban még úgy nyilatkozott, hogy unja a népszerűséget, szemlátomást már el sem tudná képzelni, milyen élet az, amelyikben nem követik minden lépését a lesifotósok, és ahol anélkül léphet utcára, hogy bárki autogramot vagy közös képet követelne tőle.

A modellként és divattervezőként is tevékenykedő barna hajú szépség a Marie Claire magazinnak mesélt érzéseiről, gondolatairól nemrégiben, melyből megtudhattuk: nagyon élvezi a divatdiktátor szerepét.

Fotó: Marie Claire (Tesh)

Amikor elkezdtem parókákat hordani, egy idő után észrevettem, hogy mások is parókában járnak. Bármit megtehetek, amit csak akarok, az emberek úgyis követni fognak

– magyarázta Kylie, aki a közösségi médián keresztül gyakorolja a legnagyobb hatást tinédzser- és fiatal felnőtt lányok millióira, ám saját bevallása szerint olykor ő is megbánja egy-egy kép közzétételét, ám mint tudjuk: ami egyszer felkerül a világhálóra, az ott is marad.

Amikor szexi fotókat posztolok magamról, mindig megbánom. Arra gondolok utána, hogy Ó, Istenem, most mindenki látja a testemet. Ettől nagyon furán szoktam érezni magam.

A népszerű valóságshow-sztár az AdWeeknek pedig arról vallott, mennyire idegesíti, hogy az emberek azt hiszik, hogy ismerik, csak mert láttak néhány részt családja reality szériájából, a Keeping Up With The Kardashiansból.

A magánéletem legnagyobb részét nem osztom meg a közösségi oldalakon, mégis úgy érzem, hogy az emberek azt hiszik ismernek, csak mert van egy reality sorozatom a tévében, és mert snapchatezek, pedig ez valójában kábé tíz percet vesz el az életemből. Úgy érzem mindenki – legyen az híres vagy nem híres – élete nagyobbik részét megtartja a magáénak. Példdául én nem sok mindent mutatok meg a párkapcsolatomból, de a hullámvölgyeim sem tartoznak másra, és soha nem bocsátkoznék vitába senkivel az Instagramon

– magyarázta a barna hajú szépség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek