Starity

Használt óvszereket és elpusztult állatok tetemeit küldözgette kollégáinak Jared Leto

2016. április 14. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Régóta köztudott, hogy a 30 Seconds To Mars frontembereként ismert Leto kelti életre Jokert az augusztusban mozikba kerülő Suicide Squad – Öngyilkos osztag című filmben, ám mint kiderült, a színész kicsit túlságosan is komolyan vette az elvetemült ámokfutó szerepét.

hirdetés
Használt óvszereket és elpusztult állatok tetemeit küldözgette kollégáinak Jared Leto

Egyre fokozódik az izgalom a rajongók körében, hiszen kevesebb, mint négy hónap van hátra a Warner Bros. és a DC Comics közreműködésével készült film megjelenésééig, és az idő csökkenésével egyenesen arányosan derül ki egyre több kulisszatitok a forgatási munkálatokról.

Jared Leto például a közelmúltban a Las Vegasban megrendezésre került CinemaCon találkozón vallott arról, mennyire komolyan vette a szerepét, és a szó szoros értelmében Joker bőrébe bújt, hogy még közelebb érezhesse magához az ikonikus karaktert, akit korábban olyan színészek keltettek életre, mint Jack Nicholson és Heath Ledger.

Egy csomó olyan dolgot csináltam, ami a meglepetés és a spontaneitás erejével hatott, hogy mindenféle esetlegesen fennálló falat ledöntsek. Joker egy olyan alak, aki nem tiszteli azokat az alapvető dolgokat, mint mások magánszférája és a határok

– magyarázta tettei miértjét a színész.

Leto egyébként olyan meglepetés ajándékokkal kedveskedett kollégáinak, mint döglött patkány és malac, de arra is akadt példa, hogy társai használt óvszerekkel vagy anális kényeztetésre szolgáló gyöngyökkel lettek gazdagabbak általa.

Totál átment Jokerbe, nem csak szórakozott. Halálkomoly volt színészként, és 100%-ot adott a karakter életre keltésébe

– nyilatkozta munkájuk kapcsán a filmben szintén főszerepet játszó Will Smith.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek