Starity

Lőfegyverrel való visszaélés miatt tartóztatták le a Pretty Little Liars sztárját

2016. április 15. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Freeform népszerű drámasorozatában Andrew Campbellt életre keltő színésznek komoly vádakkal kell szembenéznie.

hirdetés
Lőfegyverrel való visszaélés miatt tartóztatták le a Pretty Little Liars sztárját
Fotó: ABC Family / Freeform

Az E! News értesülései szerint Brandon Jonest március 24-én tartóztatták le lőfegyverrel való visszaélés vádjával, és még aznap rács mögé ültették. A 27 éves színész csak másnap, 50 000 dolláros óvadék (kb. 13 millió 400 ezer forint) ellenében hagyhatta el celláját, hamarosan pedig a bíróság előtt is felelnie kell a tetteiért.

A dokumentumok szerint Brandon egy szomszéddal való veszekedés során kést rántott, majd pisztolyt szegezett a szomszédjára. A színész ellen lőfegyverrel való visszaélés és fenyegetés bűntette miatt indított eljárást a Los Angeles-i rendőrség. Mint kiderült, Brandon legálisan birtokolta a fegyvert, amit épp a szomszédok elijesztése végett vásároltak a barátnőjével, mivel folyamatosan fenyegetve érezték magukat általuk.

Ez egyébként nem az első alkalom, hogy fegyverrel való visszaélés miatt csattant a bilincs Jones csuklóján, ugyanis 2015 októberében egy hasonló eset miatt indult eljárás ellene. A nyomozás ugyan jelenleg is folyik, ám amennyiben bűnösnek találják, úgy akár öt év letöltendő börtönbüntetést is kiróhatnak rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek