Starity

Cara Delevingne: „Nem hagytam fel a modellkedéssel, és nem hibáztatom a divatipart semmiért”

2016. április 15. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű brit modell az utóbbi hónapokban szinte eltűnt a rivaldafényből, nemrég azonban elárulta, mi áll ennek a hátterében.

hirdetés
Cara Delevingne: „Nem hagytam fel a modellkedéssel, és nem hibáztatom a divatipart semmiért”

Cara Delevingne színésznői karrierje miatt szüneteltette modell karrierjét, és bár a lapok egyöntetűen arról számoltak be, hogy végleg felhagy a pózolással, kiderült, hogy szó sincs ilyesmiről. A 23 éves fiatal tehetség ugyanis maga döntött úgy, hogy egy kis pihenőre van szüksége, melynek miértjéről a Twitteren rántotta le a leplet a közelmúltban. 

Sosem mondtam, hogy felhagyok a modellkedéssel, és nem hibáztatom a divatipart semmiért. Depressziós voltam, ami modellként egy különösen durva foltja az öngyűlöletnek. Szerencsés vagyok a munkáért, amit magaménak tudhatok, de korábban arra használtam fel, hogy megpróbáljak elmenekülni [a problémáim elől] egészen addig, míg teljesen ki nem fárasztottam magam

– magyarázta Cara, aki azóta is igyekszik kiállni mindazokért, akik hozzá hasonlóan valamilyen mentális betegséggel küzdöttek és/vagy küzdenek.

A mentális betegségek többnyire látatlanok maradnak, de szerencsére én nem hagyom, hogy hallatlanok is legyenek. Igenis ki akarok állni és beszélni róla. A szeretteim jó része depresszióban szenved, engem is beleértve... A legfontosabb dolgok egyike ezzel kapcsolatban az, hogy beszéljünk róla, hallassuk a hangunkat 

– nyilatkozta az E! Newsnak a szőkeség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek