Starity

Mégis van jövője a Vámpírnaplóknak a nyolcadik évad után is?

2016. április 15. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jelenleg még a hetedik évada fut a sorozatnak a CW-n, ám a csatorna már berendelte a nyolcadikat.

hirdetés
Mégis van jövője a Vámpírnaplóknak a nyolcadik évad után is?
Fotó: The CW

Az utóbbi hetekben nagy volt a nyüzsgés a Vámpírnaplók háza táján. A CW vezetősége ugyanis áttette a műsor sugárzását csütörtökről péntekre, majd arról pletykáltak a tengerentúlon, hogy a Damon Salvatorét életre keltő Ian Somerhalder távozik. Kiderült, hogy ez utóbbi kacsa volt, nem sokkal később azonban Kat Graham jelentette be a távozását, és bár a csatorna berendelte a nyolcadik évadot, egyre közelebbinek tűnt a lezárás – ezt erősítette Ian a Walker Stalker Conon adott nyilatkozata is.

Mint kiderült, Somerhalder értette félre a dolgokat, és egyelőre szó sincs arról, hogy a csatorna a sorozat lezárását követelné az alkotóktól, akik jelenleg is a nyolcadik évad történetének alakulásán dolgoznak.

Helló mindenki... Múlt hétvégén egy kérdezz-felelek keretein belül a #TVD végéről beszéltem, és hogy milyen izgatott vagyok azt illetően, amiben hittem – az utolsó évemben –, hogy olyan jó lesz, amennyire csak lehetséges. Valahogy az én végtelen bölcs és az évadzárótól a végletekig elborult agyammal úgy sikerült beszélnem róla, mintha valóban a végkifejlet következne. Átnyálaztam a sajtós megjelenéseket, melyek arról szóltak, hogy a nyolcadik évaddal véget ér a sorozat. Az igazság az, hogy az emberek, akik valójában határoznak a jövőről (a CW és a WB dolgozói), még nem hoztak döntést. Szóval, lássuk, mi a helyzet: a hetedik évad dobozban, jön egy vakáció, rengeteg alvás, és hagyjuk kicsit dolgozni a készítőket a nyolcadik évadon, aztán majd meglátjuk, merre tartunk

– magyarázta a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek