Starity

Ilyen lesz az új Pókember-film

2016. április 15. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta a Sony és a Marvel bejelentette, hogy közös együttműködésük kapcsán ismét vászonra kerül a Pókember, mindenkit az foglalkoztatott, milyen is lesz.

hirdetés
Ilyen lesz az új Pókember-film
Fotó: Moviepilot Illustration

Tavaly nyáron derült ki, hogy a főszerepet a feltörekvő tehetség, Tom Holland kapta, ám ezidáig nem sokat tudtunk a Jon Watts rendezésében készülő alkotásról. Tom korábban úgy nyilatkozott, hogy szeretné kikérni a korábbi Póremberek, így Tobey Maguire és Andrew Garfield tanácsát a karakter életre keltését illetően, ám más konkrét tény nem állt rendelkezésre a folytatással kapcsolatban.

A minap Las Vegasban megrendezésre került CinemaConon azonban kiderült, hogy az alkotók már címet is választottak a 2017 júliusára ígért alkotásnak (Spider-Man: Homecoming), melyben szerep jut a végzős középiskolások legjobban várt eseményének, a szalagavatónak is. Mint megtudtuk, az új Pókember-film más okból is különleges lesz, ugyanis a hírek szerint Vasembernek, azaz Robert Downey Jr.-nak is jutott egy cameo szerep. A karakter éppen May nénivel (Marisa Tomei) beszélget majd, amikor Peter Parker betoppan.

A történet újbóli adaptálásának ötlete egyébként megosztotta a Pókember rajongótáborát, ugyanis sokan arra panaszkodtak, hogy láttuk már a hős történetét kétféle változatban is, nincs szükség egy harmadikra is; másoknak a szereplőválogatással volt gondjuk, megint mások Holland fiatal korára panaszkodtak. Ha valamit tudunk azonban az az, hogy a Marvel nem szokott mellélőni, így a magunk részéről szólva, kíváncsian várjuk a folytatást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek