Starity

Britney Spears szemet vetett Leonardo DiCaprióra

2016. április 18. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pophercegnő és az Oscar-díjas színész között korábban is izzott a levegő, és úgy tűnik, hamarosan eljön az egymásra találás ideje is.

hirdetés
Britney Spears szemet vetett Leonardo DiCaprióra

Két hete számoltunk be arról, hogy Britney Spears némi nosztalgiázásképp megosztott a közösségi médián keresztül egy, a kora 2000-es években készült felvételt, melyen Leonardo DiCaprióval láthatjuk. Az internetezők valósággal megőrültek a felvételért, hiszen korábban ritkán adódott példa a két tehetséget együtt látni.

Mint kiderült, a pophercegnőnek hátsó szándéka volt a kép közzétételével, ugyanis barátai úgy tudják, szemet vetett a jelenleg épp szingli színészre.

Britney bármire hajandó, hogy felhívja magára Leo figyelmét. Már jegyeket is küldött neki a Vegas-i fellépésére, de a Twitteren is megpróbálta elérni, miután visszakapta a közösségi oldalai feletti irányítást

– idézi a Metro egy bennfentes szavait. 

A fenti állítást támasztja alá az a néhány évvel korábbi interjú is, melynek keretein belül Brit bevallotta, hogy két olyan férfi van, akiről fantáziálni szokott: egyikük Leo, másikuk pedig Brad Pitt – utóbbi azonban jelenleg is Angelina Jolie-val él, így az énekesnő DiCaprióra kíván lecsapni. A fent említett magazin úgy tudja, hogy a vonzalom kölcsönös: az Oscar-díjas színész sem közömbös az énekesnő iránt.

Leo mindig is bele volt esve Britney-be, és amikor néhány évvel ezelőtt összefutottak egy partin, még számot is kért neki, de Britney foglalt volt akkoriban

– nyilatkozta a barát, majd így folytatta:

Leo nem titkoltan kedveli Britney-t, de mindenki tudja róla, hogy nem szeretne megállapodni és mostohaapásdit játszani Britney srácai mellett. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek