Starity

Hét éven át zaklatta őrült rajongója Lily Allent

2016. április 18. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő egy interjúban mesélt arról, hogyan zaklatta és tartotta rettegésben őt egy elvetemült rajongója.

hirdetés
Hét éven át zaklatta őrült rajongója Lily Allent
Fotó: Glamour Magazine (UK)

Lily Allen az Observer riporterét avatta be élete egyik legijesztőbb élményébe, melyre tavaly októberben került sor londoni otthonában. Történt ugyanis, hogy egy barátnője átvitte hozzá a gyerekeit, hogy vigyázzon rájuk, amikor egy rajongó kihasználva a nyitva felejtett ajtó adta lehetőséget, behatolt az énekesnő házába.

Fémredőnyök és -zárak vannak az ajtóimon, így amikor főzés közben odaégettem az ételt, ki kellett nyitnom a hátsó ajtót, hogy kiszellőzzön a konyha. Később becsuktam ugyan, de elfelejtettem ráfordítani a kulcsot, és aludni tértem

– elevenítette fel a történteket Lily, majd így folytatta:

Néhány órával később egy, a falon átszűrődő hatalmas dübbenésre riadtam fel. Felültem, körülnéztem, és láttam, hogy valaki lenyomja a kilincset az ajtón. Egy totál begőzölt fickó jött be a szobámba, akit még soha nem láttam. Visszahőköltem, ő lerántotta rólam a takarót, kib*szott k*rvának nevezett, és kiabálni kezdett velem azt kérdezve, hogy hol van az apja.

Az énekesnő szót ejtett továbbá arról is, hogy a férfi kést rántott a dzsekije alól, szerencsés megmenekülését pedig a barátnőjének köszönheti, aki átjött hozzá, hogy megnézze, minden rendben van-e a gyerekekkel. 

Az ügyben természetesen nyomozás indult, és kiderült: az énekesnő életére törő férfit Alex Gray-nek hívják, és 2009 óta zaklatta Lilyt levelek, fenyegtések formájában. A férfinek jövő hónapban kell bíróság elé állnia betörés és zaklatás vádjával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek