Starity

Hét éven át zaklatta őrült rajongója Lily Allent

2016. április 18. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Az énekesnő egy interjúban mesélt arról, hogyan zaklatta és tartotta rettegésben őt egy elvetemült rajongója.

hirdetés
Hét éven át zaklatta őrült rajongója Lily Allent
Fotó: Glamour Magazine (UK)

Lily Allen az Observer riporterét avatta be élete egyik legijesztőbb élményébe, melyre tavaly októberben került sor londoni otthonában. Történt ugyanis, hogy egy barátnője átvitte hozzá a gyerekeit, hogy vigyázzon rájuk, amikor egy rajongó kihasználva a nyitva felejtett ajtó adta lehetőséget, behatolt az énekesnő házába.

Fémredőnyök és -zárak vannak az ajtóimon, így amikor főzés közben odaégettem az ételt, ki kellett nyitnom a hátsó ajtót, hogy kiszellőzzön a konyha. Később becsuktam ugyan, de elfelejtettem ráfordítani a kulcsot, és aludni tértem

– elevenítette fel a történteket Lily, majd így folytatta:

Néhány órával később egy, a falon átszűrődő hatalmas dübbenésre riadtam fel. Felültem, körülnéztem, és láttam, hogy valaki lenyomja a kilincset az ajtón. Egy totál begőzölt fickó jött be a szobámba, akit még soha nem láttam. Visszahőköltem, ő lerántotta rólam a takarót, kib*szott k*rvának nevezett, és kiabálni kezdett velem azt kérdezve, hogy hol van az apja.

hirdetés

Az énekesnő szót ejtett továbbá arról is, hogy a férfi kést rántott a dzsekije alól, szerencsés megmenekülését pedig a barátnőjének köszönheti, aki átjött hozzá, hogy megnézze, minden rendben van-e a gyerekekkel. 

Az ügyben természetesen nyomozás indult, és kiderült: az énekesnő életére törő férfit Alex Gray-nek hívják, és 2009 óta zaklatta Lilyt levelek, fenyegtések formájában. A férfinek jövő hónapban kell bíróság elé állnia betörés és zaklatás vádjával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek