Starity

Beteg kutyája miatt mondta le fellépéseit Joss Stone

2016. április 18. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Saját gyermekei nem lévén, az énekesnő imádott kutyáját, Missyt tekinti a csemetéjének, így nem meglepő, hogy mindent hátrahagyva hazasietett, amikor házi kedvencét életveszélyes állapotban szállították kórházba.

hirdetés
Beteg kutyája miatt mondta le fellépéseit Joss Stone

Joss Stone világkörüli turnéja közepén tartott, amikor értesítették róla, hogy kutyája orvosi ellátásra szorul. A fentiek fényében a brit tehetség úgy döntött, hogy átütemezi fellépéssorozatát, hogy Missy mellett lehessen, akinek néhány órát jósoltak orvosai.

Sajnálattam jelentem be, hogy a barbadosi fellépés átütemezésre kerül akárcsak a trinidadi és tobagói. Szerencsére módomban áll majd visszatérni a venezuelai show-ra, ha minden jól megy

– írta a Facebookon az énekesnő, majd azt is elárulta, mi történt pontosan.

Tegnap éjjel belső vérzés miatt sürgősen orvoshoz kellett vinni a kutyámat, Missyt, és úgy értesültem, hogy órái vannak hátra. Szerencsére túlélte az éjszakát, és az orvosok most is azon dolgoznak, hogy rájöjjenek, mi okozza a belső vérzést, hogy megmenthessék őt. Missy nagyon közel áll hozzám, olyan, mintha a gyerekem lenne. Tudom, néhányan nevetségesnek fogjátok ezt tartani, de nekem ő a mindenem. Haza kell mennem, hogy megbizonyosodjak arról, hogy jól van, mielőtt folytatnám a turnét. Remélem, hogy akik ellátogattak volna a koncertekre, megértik ezt. Megígérem, hogy visszajövök, de jelen pillanatban Missy az első. Kérlek, imádkozzatok érte! Fogalmam sincs, mi lenne velem, ha ő nem lenne. Még a gondolatát sem bírom elviselni.

Fotó: Facebook / Joss Stone

Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor kerülnek pótlásra az elhalasztott fellépések, de az már most biztos, hogy Joss szeptemberig úton lesz a turnéjával, melynek keretein belül Európába is ellátogat majd, hazánkat azonban ezúttal nem ejti útba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek