Starity

Liv Tyler érzékeny az alkalmi viszonyokhoz

2010. szeptember 28. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Steven Tyler lánya, a 32 éves Liv 2008. májusában szakított gyermeke édesapjával, Royston Langdonnal. A kis Milo most ötéves, de nem úgy tűnik, mintha Liv pótpapát szeretne a gyereknek. A színésznő ritkán randizik, mert fél a csalódásoktól.

hirdetés
Liv Tyler érzékeny az alkalmi viszonyokhoz

Steven Tyler lánya, a 32 éves Liv Tyler 2008. májusában szakított gyermeke édesapjával, Royston Langdonnal. A kis Milo most ötéves, de nem úgy tűnik, mintha Liv pótpapát szeretne a gyereknek. A színésznő ritkán randizik, mert fél a csalódásoktól.

„Majd akkor leszek újra szerelmes, ha piros hó esik – mondta Liv az újságíróknak. – Nem vagyok alkalmas arra, hogy hirtelen fellángoljak vagy egyéjszakás kalandokba keveredjek. Túl érzékeny vagyok, így nem találnék sok élvezetet bennük.”

A színésznő már régebben nyilatkozott arról, hogy Roystonnal való kapcsolata után fizikailag is belebetegedett.

„Nincs rosszabb a szívfájdalomnál. Ez éppen olyan, mintha fizikailag beteg lennél. Elutazol pár hétre, és azt hiszed, már jól vagy, jobban érzed magad, és akkor hirtelen megint újra ütést érzel a szíveden. A legnehezebb az, amikor elhagynak. Ez egy csomó kérdést vet fel. Úgy érzed, hogy hibáztál, hogy valami rossz volt veled a szerelmednek. Nem tudsz elfutni magad elől, foglalkozni kell a problémával.”

Nyilatkozata ellenére Livet öt nappal később látták kijönni egy moziból a nála két évvel fiatalabb Charlie Hunnam színésszel. Férjével, Roystonnal tíz évig élt együtt, de előtte olyan férfiakkal volt egy kapcsolatban, mint a kissé különc Joaquin Phoenix vagy a szívtipró Leonardo DiCaprio. Exférjét 1998-ban ismerte meg, abban az évben amikor az Armageddonból hatalmas siker lett. A katasztrófafilmben Ben Affleck szerelmét játszotta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek