Starity

Nem ismerik fel rajongói a világ legszexibb nőjének választott Emilia Clarke-ot

2016. április 19. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trónok harca sztárját az ausztrál Vogue magazin választotta címlapsztárjának, és a vele készült interjú során a barna hajú szépség elárulta: bárhol is jár, rajongói ritkán ismerik fel.

hirdetés

Fotó: Vogue / Emma Summerton

Az Esquire magazin tavaly a világ legszexisebb nőjének választotta Emilia Clarke-ot, akit legtöbben a Trónok harcából ismerünk. Az HBO sikersorozatának hősnőjét hosszú szőke hajjal és angyali tekintettel ismertük meg 2011-ben, ám az őt életre keltő Emilia a magánéletben közel sem olyan, mint Daenerys – ennek köszönhetően csak ritkán ismerik fel rajongói.

Az első években borzasztóan gyötrődtem, azt mondtam magamnak: Istenem, ez az első komoly szerepem, nehogy elcsesszem. Legyek jó, csak legyek nagyon jó. Idővel erőre kaptam, hiszen egy olyan karaktert játszottam, akit már nagyon sokan szerettek a könyvek miatt, én pedig igyekeztem olyan lenni, amilyennek az emberek remélték őt

– magyarázta a színésznő, és hozzátette, hogy őt általában csak a sorozat hardcore fanatikusai szokták felismerni, a legtöbbeknek fel sem tűnik az utcán a parókája nélkül.

Fotó: Vogue / Emma Summerton

Ha végigmegyek az utcán Kit Haringtonnal és Gwen Christie-vel vagy bárki mással a sorozatból, a rajongók általában úgy állítanak meg, hogy Nem készítenél rólunk egy képet?. Én meg csak annyit szoktam mondani, hogy De, persze

– vallotta Emilia, majd azt is elárulta, hogy arra is akadt példa, amikor szakmabeli kollégái sem ismerték fel Daenerys szőke lobonca nélkül.

Egy barátommal, Lolával érkeztem tavaly a GQ gálájára, és nagyon jól éreztem magam, senki sem szólt hozzánk... Amikor a színpadra szólítottak, hogy vegyem át a díjamat, mondtam egy rövid beszédet, ezt követően pedig többen is odajöttek, és azt mondták: Istenem, ne haragudj, a sárkányok nélkül meg sem ismertelek.

Fotó: Vogue / Emma Summerton

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek