Starity

Megérkezett Lakatos Levente legújabb erotikus regénye

2016. április 20. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma jelent meg a népszerű Aranykönyv-díjas író legújabb regénye, A tiltás gyönyöre.

hirdetés
Megérkezett Lakatos Levente legújabb erotikus regénye
Fotó: Facebook / Lakatos Levente

Lakatos Leventét valószínűleg nem kell már bemutatni az olvasni szerető fiataloknak, hiszen olyan nagy sikerű műveket köszönhetünk neki, mint a Barbibébi, az Aktus vagy a Szeress jobban! – ez utóbbi néhány hónapja került az üzletek polcaira, Levente azonban azóta sem tétlenkedett, és elkészült a Szigor című regénysorozatának első regénye, A tiltás gyönyöre.

Érdekesség, hogy a mű korábban e-könyvként már elérhető volt, A tiltás gyönyöre azonban egy bővített változata Levente korábbi munkájának, melyet a Hosszú és izgalmas út eredménye szavakkal jellemzett a Facebookon.

Maga a történet Lizáról szól, aki látszólag boldog, harmonikus párkapcsolatban él a fényes politikai karrier előtt álló Sándorral, románcuk azonban közel sem olyan tökéletes, mint amilyennek mutatják. A lány egy félreértés során találkozik egy jóképű idegennel, aki fenekestől felforgatja világát, kalandjuk útján pedig veszélyes vizekre eveznek...

Titkok, szenvedély, izgalom és rengeteg elfojtott érzelem – ezek a szavak jellemzik legjobban Levente várva várt művét. Kedvet kaptál egy 337 oldalon húzódó felejthetetlen kalandhoz? Ne habozz beszerezni A tiltás gyönyörét a Libri vagy a Bookline oldalán!

Fotó: Libri

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek