Starity

Ilyen lesz a Jurassic World folytatása

2016. április 20. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas sikert aratott a tavaly nyáron bemutatott Jurassic World, a készítők pedig már be is ruháztak a folytatásra.

hirdetés
Ilyen lesz a Jurassic World folytatása
Fotó: Universal Pictures

Ahogy korábban beszámoltunk róla, minden képzeletet felülmúlt a Jurassic World sikere, ami az 1993-ban bemutatott Jurassic Park alapján készült annak folytatásaként. A film már a nyitó hétvégén hatalmasat tarolt, egy hónappal később pedig a készítők bejelentették a folytatást.

Ugyan a forgatási munkálatok még nem kezdődtek el, de számtalan tehetség leszerződött már a produkcióhoz. A forgatókönyvet Derek Connolly és a Jurassic World rendezője, Colin Trevorrow írja, a rendezői székben pedig J.A. Bayona foglal helyet, akinek nevéhez olyan alkotások köthetők, mint az Árvaház, A lehetetlen és az idén bemutatásra kerülő Szólít a szörny.

A folytatás egyébként 2018. június 22-én kerül a mozikba, melyben ismét Chris Pratt és Bryce Dallas Howard játsszák a főszerepet, valamint a Metro értesülései szerint nagy esély van a Jurassic Park első két részében megismert Ian Malcolm feltűnésére is, akit Jeff Goldblum kelt életre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek