Starity

Megérkezett a Halálos iramban 8 első plakátja

2016. április 20. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap tette közzé a 2017 áprilisában a mozikba érkező nyolcadik Halálos iramban-film plakátját a Dominic Torettót alakító Vin Diesel.

hirdetés

Ugyan már közel három év telt el Paul Walker tragikus körülmények között bekövetkezett halálos kimenetelű autóbalesete óta, ám kollégája, Vin Diesel a mai napig nem tudta feldolgozni a veszteséget, és amikor csak teheti, arra emlékezteti rajongóit, milyen nagyszerű ember is volt a barátja. 

Köztudott, hogy a népszerű franchise legújabb filmjében már nem tűnik fel Paul öccse, Cody, aki a hetedik részben átvette bátyja szerepét a hiányzó jelenetekben, ennek ellenére az új filmet egyfajta Paultól érkező ajándéknak tekinti a stáb, amihez a közelmúltban csatlakozott Charlize Theron és Scott Eastwood is.

A fentiek értelmében nem meglepő, hogy a film készítésénél a Brian O'Connert életre keltő karakter elvesztésére fókuszálnak az alkotók, és ebben a jegyben készült el a filmet beharangozó plakát is. A kép jobb oldalán Torettót (Vin Diesel) láthatjuk autójával, amint a távolba tekint, az üresen hagyott bal oldal pedig O'Conner (Paul Walker) hiányát hivatott szimbolizálni.

Fotó: Facebook / Vin Diesel

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek