Starity

Újabb Angelina Jolie-hasonmásra bukkantak az internetezők

2016. április 21. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap volt a hasonmások napja, és mint mondják, mindenkinek van legalább egy alteregója a világon, akit – mondanunk sem kell – sokkal könnyebb megtalálni, ha híres emberről van szó.

hirdetés

A Los Angelesben élő, modellként dolgozó Mara Teigenre a közelmúltban figyelt fel a média, ugyanis a megszólalásig hasonlít a 40 éves Angelina Jolie-ra – igéző kék szemeinek, dús ajkainak, irigylésre méltó alakjának és kedves természetének köszönhetően ráadásul nemrég részt vehetett Kylie Jenner legújabb kollekciójának kisfilmjében is.

A barna hajú szépség máris hatalmas rajongótáborral büszkélkedhet az Instagramon: posztjaira több mint 600 ezer felhasználó kíváncsi – valószínűleg nem csak a mellbevágó hasonlóság, hanem a szexi fürdőruhás képek miatt (is).

A másik Angelina Jolie-hasonmást egyébként tavaly augusztusban mutattuk be a 24 éves skót szépség, Chelsea Marr személyében, akiből szintén rövid időn belül sztár lett, miután az internetezőknek szemet szúrt a lélegzetelállító hasonlóság, és elküldték képeit a The LAD Bible-ne. Íme, néhány kép róla is!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek