Starity

Megható: Így mondott köszönetet Chris Hemsworth az elhagyott pénztárcáját visszajuttató tininek

2016. április 21. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amikor véletlenül a nagy sietségben elveszítjük értékeinket, ritkán akad példa arra, hogy azokat hiánytalanul visszakapjuk. Egy amerikai tinédzser azonban bebizonyította: vannak még becsületes emberek a Földön.

hirdetés
Megható: Így mondott köszönetet Chris Hemsworth az elhagyott pénztárcáját visszajuttató tininek
Fotó: Warner Bros.

Chris Hemsworth nemrégiben Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedett, ahol szót ejtett arról a nem mindennapi esetről, ami a közelmúltban történt vele. Éppen a feleségére és a lányára várt egy repülőtéren, amikor úgy döntött, beugrik az egyik étkezdébe harapni valamit, ám a nagy sietségben véletlenül ott felejtette a pénztárcáját, amit – mint később kiderült – egy tinédzser talált meg.

A fiú ahelyett, hogy megtartotta volna a tárcát a színész irataival és pénzével együtt, úgy döntött, hiánytalanul visszajuttatja azt a tulajdonosának egy levél kíséretében, melyben annyit kért cserébe, hadd vehessen részt az Ellen Show-ban, amikor Chris lesz a sztárvendég.

A színész természetesen teljesítette fiatal rajongója kívánságát, becsületességéért pedig nemcsak azzal jutalmazta meg, hogy meghívta a műsorba őt és a családját, hanem neki adta az összes készpénzt, ami a tárcájában volt, mondván, hogy úgyis arra számított, hogy nem látja viszont azt a pénzt.

A műsorban az is kiderült, hogy az ambíciózus fiatal a szabadidejében is szívesen jótékonykodik: óvóhelyeket létesít idős lovak számára, hiszen fiatal fajtársaiktól eltérően ők már kevésbé versenyképesek, ezáltal pedig kevesebb figyelmet és szeretetet kapnak. A fiúnak sajnos a közelmúltban két hátasát is el kellett adnia annak érdekében, hogy családja fedezni tudja továbbtanulásának költségeit.

A nem mindennapi történet annyira meghatotta a műsorvezetőt, hogy nem kevesebb, mint 10 000 dollárral (kb. 2 millió 654 ezer forint) járult hozzá a fiú tevékenységéhez, mintegy bátorításul, hogy maradjon mindig ilyen jószívű.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek