Starity

Pamela Anderson is szerepet kapott a Baywatch-filmben

2016. április 25. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő korábban ellenezte, hogy film készüljön a népszerű tévésorozatból, ám amikor szerepet ajánlottak neki, boldogan csatlakozott a stábhoz.

hirdetés

Pamela Anderson a Baywatch című sorozatnak köszönheti hírnevét, ám amikor tavaly felmerült a gondolat, hogy film formájában remake készül a sorozatból, határozottan a produkció ellen volt, mondván, hogy a feldolgozások sosem szoktak jól sikerülni, és még néhány hete is ugyanezen a véleményen volt.

Majd elhiszem, ha látom a film megvalósulását, mindenesetre a legjobbakat kívánom a stábnak. Én legalább tizenöt éve hallgatom, hogy készül egy folytatás. Úgy hiszem, hogy amikor filmet készítenek egy televíziós műsorból, az valahogy elveszíti a báját. Visszagondolva a sorozatra, azt gondolom, hogy ártatlan volt, szexi és vicces. Élveztük, hogy a tengerparton lehetünk, erről szólt az egész.

 

therock (@therock) által közzétett fénykép,

Azóta azonban 360 fokos fordulatot vett a produkciót illetően, és a legnagyobb örömmel csatlakozott a Dwayne Johnsonból, Zac Efronból, Priyanka Choprából és Kelly Rohrbach-ból álló stábhoz. Érdekesség, hogy volt kollégájának, David Hasselhoffnak is jutott egy cameo szerep a filmben, ám se ő, se Pam nem térhetnek vissza eredeti karaktereik szerepébe: Mitch-et a fent említett Johnson alakítja majd, C.J. Parkert pedig  Rohrbach kelti életre.

A világ CJ Parkerként ismerte meg, és generációnk egyik legikonikusabb karakterévé vált a világ egyik legnépszerűbb tévéműsorában. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a stábunkban köszönthetem a mindig dögös Pamel Andersont. Ez a film nem valósulhatna meg nélküled. Üdv, itthon

– írta az Instagramon a produceri feladatokat is magára vállaló The Rock.

 

therock (@therock) által közzétett fénykép,

A film egyébként 2017. május 19-én érkezik az amerikai mozikba, és minden valószínűség szerint itthon is bemutatják majd, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, mikor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek