Starity

Megőrülnek az internetezők Lucy Hale és Kylie Jenner hasonmásáért

2016. április 25. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kelsey névre keresztelt lányra a Pretty Little Liars sztárja hívta fel a figyelmet.

hirdetés

Sokak fantáziáját beindító poszttal jelentkezett nemrégiben Lucy Hale, amikor kitette az alábbi felvételt az Instagramra, melyen a Ha Lucy Hale-nek és Kylie Jennernek közös gyereke lenne, így nézne ki felirat olvasható.

MICSODA? Ő egy létező személy vagy csak egy ügyes trükk?

– kérdezte Lucy rajongóitól.

Ahogy várható volt, a lány után hajtóvadászat indult – akárcsak pár hete a Justin Bieber és Zayn Malik hibridjeként emlegetett David Carrera után – és szerencsésen megkerült a modell, aki a valóságban is úgy néz ki, akárcsak a fenti képen.

Instagram-fiókjának köszönhetően annyit tudhattuk meg róla, hogy a lányt Kelsey-nek hívják, érdeklődést mutat a szépségápolás, az egészséges életmód és az állatok iránt, szabadidejét pedig a barátaival tölti a legszívesebben. 

Ami külsejét illeti, a Pretty Little Liars sztárjához hatalmas szemei és szép ívű szemöldöke miatt hasonlítják; vastag ajkai és mindig más színben pompázó haja miatt pedig a 18 éves valóságshow-sztárhoz. De hogy melyikükre hajaz jobban, döntsétek el ti!

 

kelsey (@fatherkels) által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek