Starity

BTS: Young Forever – megérkezett az új album és klip

2016. május 04. 09:09   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalosan is visszatért a héttagú dél-koreai fiúbanda, a BTS, hisz új videoklipjükkel karöltve legújabb albumuk is megjelent.

hirdetés

Magyar idő szerint május elsején délután öt órakor jelent meg a BTS új albuma 화양연화: Young Forever címmel, mely a 화양연화-trilógia befejező része, valamint a rajongók legnagyobb örömére legfrissebb videoklipjük is megérkezett! 

A 불타오르네 (FIRE) egy fülbemászó, upbeat dance nótára sikeredett, amihez hasonló stílusú rövidfilm dukál, és természetesen egy ütős koreográfia is tartozik hozzá. Érdekesség, hogy a tagok szerint az eddigi legnehezebb koreográfiát kellett megtanulniuk.

A Big Hit Entertainment április 18-án jelentette be, hogy az új koronggal együtt három videoklip is érkezik, melyek közül először a EPILOGUE: Young Forever-t láthatta a nagyérdemű, amit most a 불타오르네 (FIRE) követett. A harmadik kisfilmet állítólag a Save Me dalukhoz forgatták.

A dupla CD-s korongon összesen 23 dal kapott helyet, melyek közül a három új (Young Forever, FIRE, Save Me) dal mellett, a House of Cards és a Love Is Not Over című szerzeményeket ezentúl teljes hosszúságban is meghallgathatjuk, valamint több remix is rákerült.

Az új korongot két verzióban lehet beszerezni: DAY és NIGHT. Íme, a borítóképek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek