Starity

Dokumentumfilm készül Whitney Houstonról

2016. május 02. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Öt évvel az énekesnő halálát követően jövőre kerül a mozikba az életét a nézők elé táró dokumentumfilm.

hirdetés
Dokumentumfilm készül Whitney Houstonról

Az alkotáshoz már le is szerződött az Oscar-díjas Kevin Macdonald, így ő a szerencsés, aki filmvászonra viheti a gospel énekesnőből a világ egyik legnépszerűbb énekesnőjévé váló Whitney Houston életét és halálát. Mint kiderült, a film korábban soha nem látott home-videókból és demó felvételekből áll majd össze, így egy részletes, feltáró és emberközeli anyagra számíthatunk.

A film Whitney soha el nem mondott története lesz, arról szól, milyen brilliáns művész is volt, hiszen ő volt az elmúlt ötven év egyik legmeghatározóbb hangja

– nyilatkozta a rendező, hozzátéve, hogy természetesen az énekesnő személyiségének sötétebb oldalába is bepillantást nyerhetünk majd, így terítékre kerül mértéktelenné váló kábítószerfogyasztása, és Bobby Brownhoz fűződő viharos házassága is.

Whitney-re egyébként 2012-ben, fürdőkábdjában találtak holtan – kábítószer-túladagolás következtében vesztette életét. Három évvel később egyetlen lánya, Bobbi Kristina Brown is hasonló körülmények között távozott az élők sorából: ugyanabban a pózban, fürdőkádjában találtak rá eszméletlen állapotban, és bár az újraélesztése sikerrel járt, maradandó agykárosodást szenvedett. A 22 éves lány hat hónapot töltött kómában, mielőtt végleg eltávozott volna.

A Metro úgy tudja, hogy Bobbi Kristina életét és halálát is filmvászonra viszik egy, az édesanyjáéhoz hasonló dokumentumfilm keretein belül. Érdekesség, hogy a film rendezői székébe előreláthatóan az a Nick Broomfield ülhet majd, aki korábban olyan tragikus sorsú sztárok haláláról forgatott filmet, mint Kurt Cobain és Tupac

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek