Starity

Ez a legfontosabb lecke, amit Selena Gomez az életről tanult

2016. május 02. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gyerekkora óta kíséri figyelemmel a média Selena Gomezt, aki sok mindent megtanult az évek során, nemrég azonban elárulta, melyik volt a legfontosabb lecke számára.

hirdetés
Ez a legfontosabb lecke, amit Selena Gomez az életről tanult
Fotó: iHeartRadio

Bájos kislányból vadító dívává érett Selena Gomez, akinek férfiak milliói hevernek a lábai előtt, ám hírneve ellenére is megmaradt ugyanannak a két lábbal a földön járó lánynak, akinek annak idején megismertük – legalábbis erről árulkodik legutóbbi interjúja.

A legfontosabb lecke, amit meg kellett tanulnom az az, hogy hogyan értékeljek minden egyes pillanatot, és nagyon fontos, hogy mindig legyen előttünk cél, amiért harcolni érdemes

– magyarázta az énekes-színésznő, majd így folytatta:

Azt hiszem, túl sokáig foglalkoztam azzal, hogy megismertessem magam az emberekkel... Sokan próbálták letörni a szárnyaimat, de még mindig itt vagyok.

Selena világkörüli turnéja egyébként május 6-án veszi kezdetét, melyen gyerekkori barátja, Joe Jonas és zenekara, a DNCE kíséri majd. A fellépéssorozat az Egyesült Államokban indul, Európába pedig csak ősszel jönnek, ám magyarországi állomás sajnos ezúttal sem szerepel a repertoárban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek