Starity

Rékasi Károly búcsút int a Mátyás Király térnek

2016. május 02. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly júniusi motorbalesetéből lábadozik a Barátok közt színésze, ám gyógyulása lassabb tempóban halad, mint azt a sorozat készítői remélték.

hirdetés
Rékasi Károly búcsút int a Mátyás Király térnek
Fotó: RTL Klub

A Rékasi Károly alakította Bartha Zsolt ugyan már visszatért a képernyőkre, ám amikor februárban kiderült, hogy ismét meg kell műteni, némileg kétségbe estek a Barátok közt alkotói. Az újbóli beavatkozás következtében ugyanis több hónapos kényszerszabadság vár a színészre, akinek jelenleg is a felépülésére kell koncentrálnia.

A sorozat készítői a Facebookon hozták nyilvánosságra, miszerint egy időre búcsút kell mondanunk a Rékasi alakította karakternek, hiszen a színész egészsége a legfontosabb. A közleményben szó esik arról, hogy bár balesetét követően megpróbálták egészségi állapotához igazítani karaktere történetének alakulását, ám az újbóli műtét alaposan átírta a tervezetet.

A sorozat eseményeit bizonyos pontokon a színész állapotához igazították, valamint biztosítottak időt a gyógyulásra is. Az adott helyzet azonban tervezhetetlenné teszi a színész sorozatban való munkáját. A produkció számára fontos Rékasi Károly egészsége, így – munkaviszonyának fenntartása mellett – teljes gyógyulását követően tudja a színészt foglalkoztatni

– olvasható a közösségi oldalon. Zárásként pedig említés esik arról is, hogy a produkció tagjai visszavárják a színészt, így Bartha Zsolt nem tűnik el örökké a szemünk elől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek