Starity

Tovább csúszik az Útvesztő befejező részének megjelenése a főszereplő sérülése miatt

2016. május 02. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Thomast alakító színész forgatás közben szenvedett balesetet, és bár sérülései nem életveszélyesek, még mindig nem állhat munkába.

hirdetés
Tovább csúszik az Útvesztő befejező részének megjelenése a főszereplő sérülése miatt
Fotó: 20th Century Fox

Márciusban írtunk arról, hogy Dylan O'Brien súlyosan megsérült az Útvesztő-trilógia befejező részének forgatásán, amikor egy mozgásban lévő motorról egy autóba kellett volna beugrania, ám idejét rosszul használta ki, így a jármű elütötte. A színészt természetesen rögtön kórházba szállították, és bár úgy tűnt, gyorsan gyógyul, a stáb úgy döntött, hogy teljes felépüléséig szüneteltetik a munkát.

Az Útvesztő: Halálkúra forgatásának folytatása még tovább késik annak érdekében, hogy Dylan O'Brien hiánytalanul és teljesen felépülhessen sérüléseiből. Mihamarabbi gyógyulást kívánunk neki, és alig várjuk, hogy ismét megkezdhessük a közös munkát

– írta közleményében a produkciót támogató Fox.

A film megjelenése 2017. február 17-ére volt kiírva, de mivel a stáb hetek óta nem tudott forgatni, így akár év végéig is csúszhat a premier dátuma. A WorkSafeBC úgy tudja, hogy Dylan agyrázkódást szenvedett, valamint arccsontjai is eltörtek az esés következtében

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek