Starity

Ennyit változtak a H2O: Egy vízcsepp elég sztárjai

2016. május 14. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tíz évvel ezelőtt került először képernyőre a H2O: Egy vízcsepp elég című sorozat, az évforduló kapcsán pedig elhoztuk nektek, hogy néztek ki a széria sztárjai a kezdetekkor és most.

hirdetés
Ennyit változtak a H2O: Egy vízcsepp elég sztárjai
Fotó: Network Ten

Phoebe Tonkin

A 26 éves barna hajú szépség Cleo Sertorit alakította a sorozatban, és egy csapásra beindult a karrierje. A széria végéig, 2010-ig állandó szereplője volt a történetnek, ezt követően pedig a Család csak egy van, az Otthonunk és a Vámpírnaplók című sorozatokban bizonyíthatott. 2013 óta állandó szereplője a Vámpírnaplók spin-off sorozatának, a The Originalsnak, melyben Hayley Marshallt alakítja.

Ami magánéletét illeti, jelenleg a Vámpírnaplók forgatásán megismert kollégájával, a Stefan Salvatorét életre keltő Paul Wesley-vel alkot egy párt – idén szeptemberben ünneplik majd harmadik évfordulójukat együtt.

Phoebe 2008-ban...

... és 2016-ban

Claire Holt

A 27 éves szőkeség karrierje is hasonlóan alakult, akárcsak Phoebe-é. Első komolyabb szerepét a H2O: Egy vízcsepp elég című sorozatnak köszönheti, mely szériának az első két évadig volt állandó szereplője. Ő alakította a visszahúzódó, ám határozott Emma Gilbertet. 2

008-as távozását követően a Bajos csajok 2-ben kapott szerepet, majd a Pretty Little Liars című drámasorozatban bizonyíthatta rátermettségét. Ezzel egyidőben kapta meg Rebekah szerepét a Vámpírnaplókban, onnan pedig egyenes út vezetett a The Originalsig – így ismét kollégák lettek Phoebe-vel. 

Claire a közelmúltban tért vissza a képernyőre a The Originalsnak köszönhetően, valamint az Aquarius stábjával is forgat. Rajongói hamarosan a mozikban is viszontláthatják, ugyanis főszerepet játszik a szeptemberben a mozikba kerülő 47 Meters Down című thrillerben.

A karrierje mellett a magánéletben is sikeres: párja, Matt Kaplan tavaly júliusban ereszkedett fél térdre előtte, a boldogító igent pedig április 29-én mondta ki neki.

Claire 2008-ban

... és 2015-ben

Cariba Heine

A 27 éves Cariba Rikki Chadwick szerepét kapta a H2O-ban, és egészen a sorozat végéig főszereplője maradt a három évadot megért szériának. 2009-ben főszerepet játszott a Caroline Byrne meggyilkolása című filmben, majd újabb sorozatszerepek következtek a Szörfsuliban, később pedig a Táncakadémiában. Tavaly a Hidingben láthatták rajongói, idén pedig az Adoptedba ugrott be vendégszerepelni.

Magánéletét tekintve nagyon visszafogott, így jóformában azt sem lehet tudni róla, hogy kivel él párkapcsolatban, már amennyiben van valaki az életében.

Cariba 2008-ban...

... és 2015-ben

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek