Starity

5 hónapja szült és máris csúcsformában van a dögös valóságshow-sztár

2016. május 03. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ősszel adott életet harmadik gyermekének Kristin Cavallari, mostanra pedig újra bombaformába hozta magát.

hirdetés

A nyár közeledtével mindenki azon fáradozik, hogy lefaragja a felesleges kilókat annak érdekében, hogy a lehető legjobb formáját mutathassa a strandon. Nincs ezzel másképp Kritin Cavallari sem, akinek azonban korántsem volt könnyű dolga, hiszen tavaly ősszel adott életet harmadik gyermekének, így a gyereknevelés mellett kellett időt szorítania az edzésekre.

A 29 éves szőke szépség azonban igazán nem panaszkodhat, hiszen nemcsak, hogy visszanyerte korábbi alakját, hanem ráadásul dögösebb is, mint valaha! Irigylésre méltó alakjának titkát pedig nem átallott megosztani az olvasókkal, így megtudtuk, hogy a rendszeres sport mellett az étkezési szokásin is változtatott.

Fotó: Modeliste

Nem mondhatnám, hogy mindig egészségesen étkeztem. Az étkezési szokásiam nagyon károsak voltak, ami azt jelenti, hogy öt napig szigorúan követtem a diétát, ezt pedig kétnapos tivornya követte. Az öt nap alatt igyekeztem 1800 kalória alatt tartani a napi bevitelemet, de az idő többségében éhes és elégedetlen voltam. Aztán amikor eljött a hétvége, minden szabad alapon bekajáltam

– elevenítette fel könyvében a szőkeség, és bevallotta, hogy szinte a létező összes diétát kipróbálta már, de a várva várt eredményt egyik sem hozta meg, így ráeszmélt: életmódváltásra van szüksége.

Mióta rávette magát az egészséges táplálkozásra, éhezés és önsanyargatás nélkül sikerült elérnie álomalakját. Saját bevallása szerint kerüli a tehéntejet, a mesterséges édesítőszereket és színezékeket; helyettük tönkölyt, barna rizset, gyümölcsöt, mandula tejet, mandula vajat, chia magokat és zöldségeket fogyaszt – külsejét elnézve pedig megváltozott étkezési szokásai beváltották a hozzájuk fűzött reményeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek