Starity

Taylor Swiftnek köszönheti bámulatos átváltozását egy új-zélandi nő

2016. május 03. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A negyvenes évei elején járó Donnalouise Gragg nem kevesebb, mint hetven kilótól szabadult meg.

hirdetés

Amióta csak az eszét tudja, mindig is küzdött a pluszkilókkal az Új-Zélandon élő Donnalouise Gragg, ám az életmódváltás és a diéta korábban nem foglalkoztatta komolyan. Saját bevallása szerint férjével nagyon szerettek volna gyereket vállalni, ám 131 kilós súlyának köszönhetően nem esett teherbe, így nőgyógyásza azt javasolta, szabaduljon meg túlsúlyától a cél érdekében.

A fentiek fényében nem csoda, ha Donnalouise végre elszánta magát, fogyásában pedig Taylor Swiftben lelt társra, ugyanis a Grammy-díjas énekesnő Shake It Off című szerzeményére végezte a tornagyakorlatokat, emellett pedig természetesen étkezési szokásian is változtatott, valamint átesett egy gyomorszűkítő műtéten is.

A várva várt eredmény természetesen nem maradt el: Donna immár 70 kilóval könnyebben vághat bele a babaprojektbe, a célig tartó útját pedig hónapról hónapra dokumentálta egy videó keretein belül.

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek