Starity

Madonna kimerítette az ízléstelenség fogalmát legutóbbi vörös szőnyeges megjelenésével

2016. május 04. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A popkirálynő ismét megmutatta, hogy még mindig tud meglepetést okozni. A Met Gálán viselt szettje ugyanis hagyott némi kivetnivalót maga után, az énekesnő azonban láthatóan nem volt zavarban a rászegeződő pillantásoktól.

hirdetés

A 60 felé közeledve Madonna még mindig nem akar tudomást venni a koráról, és ismét egy merész darabon akadt meg a szeme, amit nem átallott felvenni a tavasz egyik legjobban várt eseményén. A Givenchy kollekciójából származó, erotikusnak szánt ruhaköltemény lágy anyag ugyanis látni engedte a fenekét és a melleit is, mely utóbbit mellbimbó-tapasszal kívánta többé-kevésbé eltakarni.

Az áttetsző, szatén és csipke alkotta ruhához térdig érő bőrcsizmát választott, és úgy festett, akár egy pornófilmből kilépett domina. A fentiek fényében nem csoda, ha sűrűn kattogtak a kamerák, ahol csak megfordult e nem mindennapi kreációban, ám láthatóan magabiztosan pózolt a fotósoknak a neves társasági eseményen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek