Starity

Játssz velünk, és nyerd meg Lakatos Levente legújabb regényét!

2016. május 05. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múlt hét előtt került az üzletek polcaira a méltán híres, Aranykönyv-díjas szerző újdonsága, aki egy szerencsét most meg is ajándékoz regénye egy példányával.

hirdetés

Lakatos Levente legújabb regényének, A tiltás gyönyörének különlegessége, hogy már korábban is elérhető volt, ám akkor még csak az e-könyv-rajongókat tarthatta izgalomban az erotikus, fordulatos olvasmány. A történet a hatalmas sikerre való tekintettel nemrég fizikai formában is megjelent a Libri Kiadó gondozásában.

Maga a történet Lizáról szól, aki látszólag boldog, harmonikus párkapcsolatban él a fényes politikai karrier előtt álló Sándorral, románcuk azonban közel sem olyan tökéletes, mint amilyennek mutatják. A lány egy félreértés során találkozik egy jóképű idegennel, aki fenekestől felforgatja világát, kalandjuk útján pedig veszélyes vizekre eveznek...

Érdekesség, hogy Levente újdonsága Pokorny Lia színésznőt is rabul ejtette, aki az író kérésére nemrég felolvasta a könyv egy erotikus részletét, amelyet mi is elhoztunk nektek. FIGYELEM!: A videó szókimondó, kiskorúak számára nem ajánlott szöveget tartalmaz!

A játék menete

Ha kedvet kaptál a regényhez, és szívesen játszanál érte, akkor nincs más dolgod, mint a cikk alján található Tetszik gombra kattintani, és hozzászólásban feltenni az írónak a művel kapcsolatos kérdésedet. 

Levente a kérdések közül maga ad választ az általa kiválasztottakra, egy szerencsést pedig a regénnyel is megajándékoz!

A játék időtartama: 2016. május 5. – 2016. május 10.
Sorsolás: 2016. május 11.

Sok szerencsét kívánunk mindenkinek!

A játék véget ért!

Köszönjük, hogy velünk játszottatok, a sorsolás értelmében a könyvet Schlapp Dóra nyerte, Levente pedig hamarosan videó formájában válaszol majd a kérdésekre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek