Starity

Szívhez szóló levelet írt rajongóinak Minzy

2016. május 11. 09:09   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minzy nyílt levelet írt rajongóihoz, melyben köszönetét fejezte ki, valamint jövőbeli terveiről is szót ejtett.

hirdetés

Egy hónap telt el azóta, hogy Minzy hét év után úgy döntött, hogy nem hosszabítja meg szerződését a YG Entertaimenntel, így nemcsak az ügynökségnek, de a 2NE1-nak is búcsút intett. Koreai idő szerint május ötödikén az Instagram-fiókjára feltöltött egy kézzel írt levelet, melyben rajongóihoz szól.

Sziasztok, Minzy vagyok. Először is szeretnék bocsánatot kérni mindazoktól, akiket sokként ért kilépésem híre. Alapos megfontolás és mérlegelés után úgy döntöttem, hogy Minzy Kong művésznévvel folytatom tovább karrieremet. Mióta 16 éves koromban debütáltam a 2NE1-ban, azóta nagyon hálás voltam a sok csodálatos emlékért, amelyeket világszerte megoszthattam a fantasztikus rajongóimmal. Tagadhatatlan, hogy ezek a tapasztalatok értékesek számomra, és segyiket sem tartom magától értetődőnek. Köszönöm nektek, hogy általatok még jobb előadó lehetek. Ígérem, hogy még keményebben fogok dolgozni, hogy egy jobb és őszintébb énemmel térjek vissza. Kemény munka árán, a jövőben, remélem viszonozni tudom a szeretet, az odaadást és a támogatást, melyet nekem nyújtottatok. Köszönöm minden egyes rajongómnak, a családomnak és a barátaimnak a szeretetüket és aggodalmukat. Ígérem, hamarosan visszatérek. Szeretettel, Minzy

– olvashatóak az énekesnő sorai.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek