Starity

Ismét szent a béke Kristen Stewart és Robert Pattinson között

2016. május 06. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valamennyiünk emlékezetében élénken él még a megcsalásos botrány, ám úgy tűnik, Rob és K-Stew végleg elásták a csatabárdot.

hirdetés
Ismét szent a béke Kristen Stewart és Robert Pattinson között

A HollywoodLife számolt be arról nemrég, hogy nemcsak, hogy összefutott egymással Robert Pattinson és Kristen Stewart a hétfőn megrendezésre került Met Gálán, hanem kedélyesen el is csevegtek egymással. A pár az Alkonyat forgatásán ismerkedett meg és szeretett egymásba, kapcsolatuknak pedig az vetett véget, amikor kiderült: a színésznő félrelépett a Hófehér és a vadász rendezőjével, Rupert Sandersszel.

Mindez azonban már a múlté, hiszen a se veled – se nélküled kapcsolat lezárásával mindketten továbbléptek, és rátaláltak a boldogságra. Rob – a pletykákkal ellentétben – továbbra is jegyben jár FKA Twigs énekesnővel, Kristen pedig SoKo énekesnő mellett talált rá a boldogságra a közelmúltban, bár ő nem kísérte el a színésznőt a neves eseményre.

Kristen azt szeretné, ha Rob boldog lenne, pláne azok után, hogy megbántotta őt. Hisz abban, hogy Tahliah az a lány, aki kijárt már Robnak. Amikor összefutottak és üdvözölték egymást, világossá vált számára, hogy ők ketten egy tökéletes pár. Kedvesek voltak egymáshoz, nem volt köztük ellenségeskedés

– nyilatkozta a fent említett magazinnak egy bennfentes. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek