Starity

Reboot készül az Interjú a vámpírral című filmből

2016. május 06. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anne Rice 1976-ban vetette papírra Lestat és Louis történetét, melyből 1994-ben készült adaptáció. Ezt kívánják most újra feldolgozni Hollywoodban.

hirdetés
Reboot készül az Interjú a vámpírral című filmből
Fotó: Warner Bros.

Ugyan a vámpírőrület már közel sem tombol úgy, mint a 2000-es évek végén, ennek ellenére nemrég megszületett a döntés, miszerint újra filmvászonra kerül Anne Rice regénysorozata nyomán az Interjú a vámpírral.

Mint fent említettük, a történet egyszer már megelevenedett 1994-ben Neil Jordan rendezőnek és Tom Cruise, Brad Pitt, Kirsten Dunst és Christian Slater főszereplőknek hála, ám Hollywoodban úgy gondolták, megér még egy misét az izgalmas dráma.

A Metro úgy tudja, hogy az újbóli adaptáció rendezői székébe a Csillagainkban a hibát is jegyző Josh Boone ülhet, míg Lestatot vélhetően nem kisebb személy, mint Jared Leto alakíthatja majd. A hírről maga a rendező tudósította a filmrajongókat, akiknek többsége rossz ötletnek tartja a történet új köntösbe való öltöztetését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek