Starity

Parádés sztárvendégekkel utazott együtt James Corden

2016. május 06. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több ízben is írtunk már a Late Late Show házigazdájának népszerű Carpool Karaoke-járól, melynek keretein belül egy-egy hírességgel osztja meg az autóját, hogy egy közös énekléssel dobják fel egymás és a nézők napját. A brit hírességnek ezúttal sem lehetett oka panaszra, hiszen csupa A-listás híresség vette körül.

hirdetés

James Corden sztárvendége ezúttal nem kisebb személy, mint Gwen Stefani volt, aki közös utazásuk során több kulisszatitokba is bepillantást engedett, így többek között elárulta szépsége titkát és szót ejtett párkapcsolatairól is.

Az út során természetesen felcsendültek a 46 éves énekesnő legnépszerűbb nótái, így előkerült a no doubtos-időszak csemegéje, a Don't Speak, de felcsendült a Sweet Escape, a Rich Girl, a Hollaback Girl, a Used To Love You és a Queen örökzöld slágere, a We Are the Champions is.

Ha mindez nem volna elég, két további sztárvendég is behuppant a járgányba George Clooney és Julia Roberts személyében, akik a műsorvezetőéhez hasonló jókedvvel énekeltek együtt Gwennel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek