Starity

Kommentelők tá­mad­ják Is­te­nes Bence kisfiát

2016. május 07. 17:05   |   Szerző: Kincses Bogi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cso­bot Adél és Is­te­nes Bence alig je­len­tet­ték be első gyer­me­kük ér­ke­zé­sé­nek hírét, az in­ter­net ke­vésbé kul­tu­rált fele máris ne­ki­rontott a csa­lád­nak.

hirdetés

Nagy az öröm a fiatal sztárpárnál, hiszen Csobot Adél egy gyönyörű és egészséges kisfiúnak adott életet szerdán. Az örömhírt a Facebookon osztották meg először, a bejelentésből az is kiderült, hogy kisfiúknak a Natan nevet választották.

Azt csak remélni tudjuk, hogy sem az anyuka, sem pedig Bence nem követi nyomon a hírre reagáló kommenteket aprólékosan, mivel a jókívánságok közé becsúszott jó néhány értetlenkedő, rosszindulatú bejegyzés is. Ezek mindegyike a kisfiú nevét kifogásolja.

Fotó: Facebook

Natan... könyörgöm, mondjátok, hogy csak elírás... :( Annyi MAGYAR… ismétlem M.A.G.Y.A.R. név van a naptárban!! Milyen név ez, hogy Natan? Ha nem bírnak magyar nevet adni egy MAGYARországon élő kisfiúnak, húzzanak oda ahol kitalálták ezt a nevet

– írta a poszt alá az egyik felhasználó.

Sok boldogságot, egészséget a fiúcska felneveléséhez! De elképzelem mennyit bogarászhattak, hogy olyan nevet találjanak, ami éppúgy ritkaság számba megy, mint Sebestyén Balázs fiainak a neve.

Persze, ha a kritikusok utánanéztek volna a dolgoknak, akkor tudnák, hogy Natan egy ősi, héber eredetű név, ami két alakjában is szerepel a Bibliában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek