Starity

Véget ért Ozzy és Sharon Osbourne házassága

2016. május 09. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Júliusban ünnepelte volna harmincnegyedik házassági évfordulóját a sztárpár.

hirdetés

Számtalan alkalommal felröppent a pletyka Ozzy és Sharon házassága alatt, miszerint gond van a paradicsomban, és az egykori szerelmesek a válás mellett döntöttek, ám egyik híresztelés sem bizonyult igaznak – egészen mostanáig. 

A Mirror úgy tudja, hogy a 67 éves rocklegenda egy 45 éves sztárfordásszal, Michelle Pugh-gal csalta a feleségét, aki – miután tudomást szerzett a viszonyról – kiadta csalfa kedvese útját. 

Állítólag ezzel a nővel csalta Sharont Ozzy (Fotó: Instagram)

Sharon egyébként mindössze 18 éves volt, amikor a Black Sabbath-ot menedzselő édesapja, Don Arden útján megismerte a rebellis zenészt, akivel nem sokkal később randizni is kezdett. Mikor Ozzy 1979-ben kivált a zenekarból és szólókarrierbe kezdett, barátnőjét választotta menedzserének. Több se kellett a párnak, 1982-ban Maui szigetén oltár elé álltak, házasságuk ideje alatt pedig három gyermekük (Aimee, Kelly és Jack) született.

Viharos kapcsolatuk hosszú évtizedeken át foglalkoztatta a médiát, életükről 2002 és 2005 között The Osbournes címmel valóságshow-t forgatott az MTV. Ozzy egyre mértéktelenebbé váló alkohol- és drogfogyasztása azonban alaposan rányomta a bélyegét a kapcsolatra, ám a zenész saját bevallása szerint már több mint három éve tiszta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek