Starity

Chloë Moretz megerősítette: valóban egy párt alkotnak Brooklyn Beckhammel

2016. május 11. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hetek óta folytak a találgatások a két fiatal kapcsolatának milyenségét illetően, mostanra azonban bebizonyosodott, valóban egymásra találtak.

hirdetés

Április elején írtunk arról, hogy két év után vélhetően ismét egymásra talált Chloë Moretz és Brooklyn Beckham. A pletykákat megerősítendő nem sokkal később két, a gyanúnkat beigazoló kép is landolt az Instagramon. Ugyan a szerelmesek nem ejtettek szót arról, hogy pontosan mi is van köztük, nyilvánvalóvá vált, hogy mindez több, mint barátság.

Chloë nemrég Andy Cohen műsorában vendégeskedett, ahol a műsorvezető furfanggal ugyan, de vallomásra késztette a 19 éves szőke szépséget, aki őszintén vallott a tőle két évvel fiatalabb Beckham-csemetéhez fűződő kapcsolatáról.

Amikor legutóbb itt jártál [2014. szeptember 22-én – a szerk.], arról kérdeztelek, milyen kapcsolatban állsz Brooklyn Beckhammel. Akkor azt válaszoltad, hogy jó barátok vagytok. Azóta közzétettél egy képet az Instagramon, amelyiken megpuszil téged, ő pedig egy olyan felvételt osztott meg, amihez a bae szót fűzte. Mi is van köztetek?

– kíváncsiskodott Cohen, mire a színésznő így felelt:

Kapcsolatban vagyunk. Ez klassz, de nem nagy dolog. Szóval igen, együtt vagyunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek