Starity

Damu Edinát nem érdekli újszülött kislánya – egy hete nem látta Maját

2016. május 11. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hónappal ezelőtt jött a világra Damu Roland és felesége, Edina kislánya, ám a kismama nem foglalkozik az újszülöttel.

hirdetés
Damu Edinát nem érdekli újszülött kislánya – egy hete nem látta Maját
Fotó: RAS Archívum

Köztudott, hogy hatalmas botrány előzte meg Damu Roland és Edina kislányának, Majának az érkezését, hiszen a kismama mértéktelen alkoholizmusával volt tele a sajtó. A kicsi koraszülöttként, de egészségesen jött világra április elején, nem sokkal később pedig nagynénje, Kati gyámsága alá került.

Edina ugyan fogadkozott, hogy Majáért felhagy az italozással, és állítólag egy elvonókúrának is alávetette volna magát, ám nemrég ismét aggasztó hírek érkeztek, miszerint ismét káros szenvedélye győzedelmeskedett. A Blikknek ugyanis arról számolt be Ica néni (Edina édesanyja), miszerint a kismama újra iszik, és a lányát sem látogatja.

Tehetetlenek vagyunk, ahogy az orvosok és a ha­tóságok is. Hittünk mindannyian Edinek, de sajnos, ahogy a kórházból hazatért, másnapra bekattant, és elment. Egy hete nem is látta a kislányát

– nyilatkozta szomorúan a nagymama a napilapnak, és belátta, hogy a lánya menthetetlen alkoholista. Szavait Maja nagynénje, Kati is alátámasztotta, aki a sajtó megnyugtatására elárulta, hogy a kislány szépen fejlődik, már több mint két kilogrammot nyom és a védőnő is elégedett az állapotával.

Edina próbálta szoptani a kórházban, ha a teje nem is megy el, az ivása miatt a baba már csak tápszert kap. Sajnos a testvérem kevesebbet látta a kislányát, amióta kihoztuk a kórházból, mint az apukája. Roland szinte naponta a szabályok szerint bejelentkezik a baba látogatása előtt, és amire Majának szüksége van, igyekszik beszerezni

– magyarázta Kati.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek