Starity

Folytatást kaphat a Gossip Girl?

2016. május 11. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén már négy éve, hogy véget ért a CW egyik legnézettebb műsora, ám a Gossip Girl a mai napig hatalmas rajongótáborral rendelkezik.

hirdetés
Folytatást kaphat a Gossip Girl?
Fotó: CW

Mint említettük, négy éve intettünk búcsút az Upper East Side-nak, ám sokaknak a mai napig hiányzik a Blake Lively, Leighton Meester, Taylor Momsen, Chace Crawford, Ed Westwick és Penn Padgley főszereplésével készült széria.

Nem titok, hogy az idei év a remake-ek és folytatások éve, így többek között olyan nagy sikerű alkotások elevendnek meg újra a képernyőkön, mint a Szívek szállodája, a Jóbarátok vagy a Szökés, így nem elképzelhetetlen, hogy az alkotók ismét összehozzák a Gossip Girl stábját.

Az új Amerika kapitány-filmet népszerűsítő Sebastian Stan nemrég az E! Newsnak vallott arról, hogy ő bizony igent mondana, ha felkérnék: bújjon ismét Carter Baizen bőrébe. Tudomása szerint azonban nemcsak ő, hanem volt kollégái közül többen is benne lennének a sorozat újraélesztésében.

Ha megvalósulna, benne lennék. Miért is ne? Biztosan tudom, hogy Jessica Szohr és Chace Crawford is így döntene. A többiekről nem tudok nyilatkozni, de én abszolút nyitott vagyok rá

– nyilatkozta a színész, majd így folytatta:

A Gossip Girl egy nagyon jó élmény volt számomra... Mindig is különleges helyen fogom őrízni a sorozat és a kollégák emlékét a szívemben. Nagyon mókás időszak volt. Mi mind együtt nőttünk fel, szóval naná, hogy benne lennék.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek