Starity

Justin Bieber úgy érzi, az egész világ terhe az ő vállán nyugszik

2016. május 12. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hogy a 22 éves énekes egyre nehezebben viseli a hírnévvel együtt járó terheket.

hirdetés
Justin Bieber úgy érzi, az egész világ terhe az ő vállán nyugszik

Justin Bieber napjaink egyik legismertebb és legfelkapottabb férfi énekese több millió eladott lemezzel és hatalmas rajongóbázissal a háta mögött, ám ha tehetné, mindezt elcserélné, hogy a huszonévesek átlagos életét élhesse. Nem titok, hogy a fiatal tehetség torkig van az őt éljenző rajongóktól, hiszen nem sokkal azután, hogy lemondta a Meet & Greeteket, megtagadta azt is, hogy közös fényképeket kérjenek tőle.

Nagyon nagy nyomás nehezedik rá, a rengeteg ráirányuló figyelem pedig totálisan kiborítja. Küzd azzal a ténnyel is, miszerint nem tehet meg egy csomó mindent, amit a nomális, átlagos emberek megtehetnek. Úgy érzi, az egész világ terhe az ő vállán nyugszik

– nyilatkozta egy, az énekeshez közel álló barát az E! Newsnak.

A fentiek fényében némiképp értelmet nyernek Justin korábbi botrányos tettei, és nyilvánvaló, hogy pihenésre lenne szüksége, vagy legalábbis arra, hogy kis időre elbújjon a világ szeme elől, hogy átgondolhassa az életét. Erre azonban a közeljövőben nemigen lesz lehetősége, ugyanis jelenleg is zajlik Purpose című nagylemezét népszerűsítő turnéja, melynek november 29-én ér a végére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek