Starity

Kit Harington: „A rajongók mélyebb érzéseket táplálnak Jon Snow iránt, mint én”

2016. május 12. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A közelmúltban derült fény arra, milyen sorsot szántak a Trónok készítői a Kit alakította Jon Snow-nak, ám ő inkább a rajongók reakciójára volt kíváncsi.

hirdetés
Kit Harington: „A rajongók mélyebb érzéseket táplálnak Jon Snow iránt, mint én”
Fotó: L'Uomo Vogue

Nemcsak a rajongókat, hanem a sorozat szereplőit is lázban tartotta Jon Snow sorsa, ám mint tudjuk, az jobbára szerencsés fordulatot vett a Carice van Houten életre keltette Melisandrének köszönhetően. A folytatás kapcsán Kit Harington a L'Uomo Vogue-nak adott exkluzív interjút, ahol szó esett többek között karaktere jövőjéről és kedvenc jelenetéről is.

Ilyen hosszú ideig megtartani egy titkot félelmetes teszt mások feltételezések alapjáni pszichológiájának megértéséhez. Időközben rájöttem, hogy a rajongók mélyebb érzéseket táplálnak Jon Snow iránt, mint én

– nyilatkozta a színész, majd elárulta, hogy Izland volt a legkedvesebb forgatási helyszín számára, ahol nem kevesebb, mint három hétig forgattak a második évadhoz.

Azért Izland a kedvencem, mert az ország gyönyörű, az Északi Fények varázslatosak, és itt estem szerelembe [kolléganője, Rose Leslie a párja – a szerk.]. Ha vonzódsz valakihez, és így kell szerelmespárt játszanotok, akkor nagyon könnyű szerelembe esni

– magyarázta a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek