Starity

Így szórakoztatta a gyanútlan járókelőket Johnny Depp – videó

2016. május 12. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 52 éves színész köztudottan híres a jó szívéről, többször látogatta meg például beteg rajongóit a kórházakban Jack Sparrow-nak öltözve. Ezúttal az Őrült Kalaposnak öltözve szórakoztatta a járókelőket az anaheimi Disneylandben.

hirdetés

Johnny Depp jelenleg is a hamarosan a mozikba kerülő Alice Tükörországban című élőszereplős Disney-adaptációt népszerűsíti, ennek értelmében a napokban az anaheimi Disneylandbe látogatott, hogy meglepje rajongóit. Ennek értelmében magára öltötte a filmben viselt jelmezét, elbújt egy plakátban, és a legváratlanabb pillanatokban kelt életre, hogy megnevettesse, megijessze vagy feladatok végrehajtására ösztökélje a járókelőket.

A főszereplésével készült film egyébként június 2-án kerül a hazai mozikba a 2010-es Alice Csodaországban folytatásaként. A filmben Depp mellett olyan világsztárok csillogtatják meg tehetségüket, mint Helena Bonham Carter, Anne Hathaway és Mia Wasikowska. Érdekesség még, hogy ez az utolsó film, melyen a januárban elhunyt Alan Rickman dolgozott – ő kölcsönözte ugyanis a Kék hernyó hangját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek