Starity

A Manic Street Preachers fociindulót írt

2016. május 14. 05:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Manic Street Preachers május 12-én mutatta be a walesi futball-válogatott hivatalos indulóját, amely a Together Stronger (C’mon Wales) címet kapta.

hirdetés

A szerzeményhez videoklip is készült, amelyet a díjnyertes filmkészítő, Kieran Evans rendezett. Evans számos alkalommal dolgozott már együtt a walesi zenekarral. A videó és a dalszöveg, amelyet a basszusgitáros Nicky Wire írt, a walesi futball történetét, szárnyalásának és zuhanásának legjelentősebb eseményeit mutatja be. Wire jól tudja, miről írt, hiszen hétéves kora óta követi figyelemmel a sporteseményeket, egy időben pedig ő maga is komoly játékosnak számított – igaz, nem a futball, hanem a rögbi területén.

A kislemez május 13-tól megvásárolható. A teljes bevétele két walesi alapítvány, a Princes Gate Trust és a Tenovus Cancer Care számlájára kerül átutalásra.

A Manic Street Preachers legközelebb május 28-án ad koncertet, a Liberty Stadiumban és nagyon reméli, hogy a daluk segít a walesi válogatottnak abban, hogy előkelő helyet szerezzenek a bajnokságon, ahová több, mint ötven év után sikerült bekerülniük.


 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek