Starity

Közös dallal jelentkezett Brad Paisley és Demi Lovato

2016. május 14. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két előadó egy közös dal keretein belül csillogtatta meg tehetségét.

hirdetés
Közös dallal jelentkezett Brad Paisley és Demi Lovato

Demi Lovato és Brad Paisley az idei iHeart Radio Awardson volt először együtt látható, ugyanis Lovato a többszörös Grammy-díjas country énekes közreműködésével adta elő Stone Cold című szerzeményét. Ekkor még senki sem gondolta volna, hogy a közeljövőben a két előadó egy közös dalt is felvesz, így a rajongókat hatalmas meglepetésként érte a hír, miszerint az amerikai X-Faktor egykori mentora stúdióba vonult Braddel.

A közös munkáról a country csillag így nyilatkozott az iHeart Radio riporterének:

Egészen elképesztő volt Demivel dolgozni. Úgy értem, egy olyan énekesnőről beszélünk, aki bármilyen hangot képes kiénekelni. Ez óriási megtiszteltetés a számomra.

A Without a Fight névre keresztelt dal Paisley készülőfélben lévő albumának első hivatalos kislemeze, amely május 13-án debütált világszerte, és ezzel egyidejűleg egy hivatalos dalszöveges videót is publikáltak, ami által a stúdiózási folyamat kulisszái mögé is betekintést nyerhetnek a nézők.

A rajongók a számot május 24-én hallhatják első alkalommal élőben Jimmy Kimmel műsorában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek