Starity

PLL: Lélegzetelállítóan izgalmasnak ígérkezik a folytatás

2016. május 14. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre megérkezett a Pretty Little Liars hetedik évadának első betekintője. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
PLL: Lélegzetelállítóan izgalmasnak ígérkezik a folytatás
Fotó: Freeform

Március 15-én került a képernyőkre a PLL hatodik évadának szezonzárója, ám a stáb immár gőzerőkkel népszerűsíti a folytatást, mely minden eddiginél több izgalommal kecsegtet. Az utolsó részben ugyanis szemtanúi lehettünk kedvenc párjaink újbóli egymásra találásának, Hanna elrablásának, és a rejtélyes ikertestvér kilétéről is lehullott a lepel.

Az azóta eltelt hetekben mindenkit az foglalkoztatott, hogy vajon milyen sorsot szántak a készítők az Ashley Benson által életre keltett karakternek, ám a széria producere, Marlene King sem könnyítette meg a rajongók dolgát, ugyanis félreérthető nyilatkozata továbbra is aggodalommal töltötte el a tévénézőket.

Ami a műsort illeti, az emberek haláluk után is részesei maradnak a történetnek. Ez az, amit mondani szeretnék. Gondolj csak Andrea Parkerre vagy Alison DiLaurentisre! Ez a célunk mindig. Senki sincs biztonságban „A”-től, ahogy azt sem tudhatja magáról senki, hogy nem épp ő „A”...

nyilatkozta sejtelmesen az E! Newsnak a történet alakulásáért felelős producer, állítását pedig a hetedik évadot beharangozó promóciós videó is megerősíti, mely továbbra is azt sugallja, hogy Hannára nem vár happy end...

A hetedik évad egyébként június 21-én tér vissza a képernyőre, melyben ezúttal nem várható időugrás, így a történet ugyanott folytatódik, ahol a szezonzáró kétségek között hagyott minket, az évadfelezőnél pedig újabb hosszú szünet várható az őszi leállás miatt.

Köztudott továbbá az is, hogy a hetedik lesz az utolsó évad a Pretty Little Liars történetében, ám a készítők még mindig gondolkodnak egy mozifilmen, ennek megvalósítása azonban egyelőre nincs terítéken.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek