Starity

Rekordidő alatt elkapkodták a jegyeket, így kétszer áll színpadra hazánkban a Red Hot Chili Peppers

2016. május 14. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig, hogy megkezdődött a jegyek árusítása a szeptember 1-jei Red Hot Chili Peppers-koncertre, már el is fogyott az összes.

hirdetés
Rekordidő alatt elkapkodták a jegyeket, így kétszer áll színpadra hazánkban a Red Hot Chili Peppers

Tegnap 9 órától kezdődött meg a jegyek árusítása a húsz év után ismét hazánkba látogató amerikai rockzenekar budapesti fellépésére, rekordidő alatt elkapkodták a rajongók a jegyeket. A fentiek fényében a szervezők bejelentették, hogy duplázik az együttes: másnap ismét színpadot robbantanak a Papp László Budapest Sportarénában.

A fennállásának 33. évfordulóját ünneplő Red Hot Chili Peppers legutóbb 1996-ban járt Magyarországon, és bár azóta is a rajongók által összeírt kívánságlista élén volt a legnagyobb zenei fesztiválokon, a szervezőknek eddig nem sikerült hazánkba csalogatniuk őket.

A csapat egyébként legújabb, The Getaway címet viselő tizenegyedik stúdiólemezét népszerűsíti majd a rövidesen induló turnén, ám aggodalomra semmi ok: az új slágerek mellett a régi kedvencek is felcsendülnek majd nálunk szeptember 1-jén és 2-án.

Fotó: Facebook / Live Nation Magyarország

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek