Starity

Megérkezett A szökés folytatásának első betekintője

2016. május 17. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2000-es évek egyik legnézettebb drámasorozata hamarosan visszatér a képernyőkre.

hirdetés
Megérkezett A szökés folytatásának első betekintője
Fotó: FOX

A FOX csatorna tavaly augusztusban rendelte be A szökés folytatását, mintegy tíz évvel az első évad debütálása után. Ugyan a történet 2009-ben végső lezárást kapott az egyik főszereplő, Michael Scofield halálával, ám úgy tűnik, mégis van van remény számára – és mit ad Isten, ismét egy cellában találjuk.

Az ötödik évad forgatása egyébként áprilisban kezdődött meg, és a készítők igen jól haladnak vele, ugyanis néhány órája megérkezett a széria első hivatalos betekintője is, mely a korábbiakhoz hasonló izgalmakat ígér.

Nem titok, hogy a folytatáshoz leszerződött a két főszereplőt alakító Wentworth Miller és Dominic Purcell, valamint visszatér még Sarah Wayne CalliesAmaury NolascoRobert Knepper, Paul Adelstein és Rockmond Dunbar is.

Ami az új évadot illeti, a készítők tízrészesre tervezik, az iMDb értesülései szerint pedig az első rész valamikor szeptemberben kerül képernyőre a fent említett FOX csatornának köszönhetően. 

Fotó: Facebook / Prison Break (FOX)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek