Starity

Selena Gomez elárulta, miért zavarja, ha az interjúk közben szó esik Justin Bieberről

2016. május 18. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem titok, hogy a népszerű színész-énekesnő túllépett a két éve történt szakításon, és szeretné egyszer és mindenkorra lezárni a múltat.

hirdetés

Javában zajlik Selena Gomez Revival névre keresztelt fellépéssorozata, melynek keretein belül a koncertek mellett interjúkat is kell adnia a 23 éves szépségnek. Ezen alkalmakkor azonban nem ritkán előfordul, hogy szóba kerül az énekesnő volt barátja, Justin Bieber, ami igen érzékenyen érinti Selenát, hiszen korábban többször leszögezte: a továbbiakban nem hajlandó beszélni kettejük kapcsolatáról.

Baromi idegesítő, amikor valami olyasmit szeretnék népszerűsíteni, amit imádok, és aztán az egész interjú a magánéletemről szól

– magyarázta az énekesnő az amerikai Marie Claire magazin júniusi számának.

Fotó: Marie Claire I Kai Z Feng

Selena saját bevallása szerint szeretné már végre a háta mögött hagyni a múltat – ezt bizonyítja az is, hogy a fenti magazinnak bevallotta: nemrég újra randizni kezdett, a komolyabb elköteleződés azonban egyelőre nincs a tervei között.

Randizok, és jól érzem magam közben, de képtelen vagyok bízni az emberekben

– zárta a beszélgetést.

Fotó: Marie Claire I Kai Z Feng
Fotó: Marie Claire I Kai Z Feng
Fotó: Marie Claire I Kai Z Feng

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek