Starity

Hivatalos: Nina Dobrev visszatér a Vámpírnaplókba

2016. május 20. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hogy mégsem volt végleges Nina Dobrev távozása, ugyanis a színésznő hajlandó ismét Elena bőrébe bújni.

hirdetés

Nina Dobrev egy évvel ezelőtt jelentette be, hogy a pletykák igazak, valóban búcsút int a sorozatnak, ami meghozta a hírnevet a számára. A színésznő tavaly áprilisban forgatott utoljára a Vámpírnaplók stábjával, ám akik látták a széria hetedik évadának fináléját, biztosan emlékeznek még Elena felbukkanására. Igaz ugyan, hogy a karakter visszaemlékezések útján került képbe újra, ám amikor Damon az Armory titokzatos pinceterméből távozóban meghallotta segélykérő szerelme hangját, az bizony egy új felvétel volt.

Nina eljött hozzánk, hogy rögzítsük vele a hanganyagot. Felhívtam, és megmondtam neki, hogy a korábbi részekből összevághatnánk a hangját, vagy akár el is jöhetne, megnézhetné a többieket és felvehetnénk a szöveget. Ő az utóbbi lehetőséget választotta, ami fantasztikus volt, mert kis időre, de újra láthattuk őt

– nyilatkozta a sorozat executive producere, Julie Plec a TVLine-nak. A magazin természetesen rákérdezett arra is, hogy számíthatunk-e Elena visszatérésére a nyolcadik évadban, melyre így felelt:

Olyasvalami ez, amiben mindketten egyetértettünk, amikor Nina meghozta a távozásával kapcsolatos döntését, és én ezt észben tartom. Idővel nyilván változhatnak a dolgok, ha a sorozat hosszabbra nyúlik, mint terveztük vagy ha kollektívan úgy döntünk, hogy idő előtt visszahozzuk Elenát. Véleményem szerint Nina nagyon érthetően fejezte ki magát, amikor arról beszélt, hogy mit is szeretne, hogy élete következő fejezete legyen, és nagyon jól halad afelé, hogy ezt meg is valósítsa. Lényeg a lényeg, hogy én ragaszkodom a tervhez, miszerint a sorozat legvégén visszahozzuk őt.

A Vámpírnaplók nyolcadik évadának első része egyébként valamikor ősszel kerül a képernyőre, és bár több ízben is pletykálták, hogy ez lesz az utolsó évad, ez még közel sem biztos. A Bonnie-t alakító Kat Graham azonban nemrég bejelentette, hogy a nyolcadik lesz az utolsó szezon, amelyben láthatjuk őt, és többször volt szó Ian Somerhalder esetleges távozásáról is, aki egyelőre cáfolta az erre vonatkozó híreszteléseket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek