Starity

Először nyilatkozott a High School Musical folytatásával kapcsolatban Vanessa Hudgens

2016. május 20. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A High School Musical első része éppen tíz évvel ezelőtt debütált, és a hírek szerint már folynak a meghallgatások a negyedik részhez.

hirdetés
Először nyilatkozott a High School Musical folytatásával kapcsolatban Vanessa Hudgens

Március elején értesültünk a nagyszerrű hírről, miszerint folytatást kap a 2000-es évek egyik legnépszerűbb filmsorozata, a High School Musical. A széria mindezidáig három részt élt meg, és már úton van a következő. Rossz hír a rajongók számára, hogy valószínűleg új szereplőkel folytatódik a történet, ugyanis a Zac EfronbólVanessa Hudgensből, Ashley Tisdale-ből, Corbin Bleu-ből, Lucas Grabeelből és Monique Colemanból álló szereplőgárda már kiöregedett a tinivígjátékokból, így fiatalabb tehetségekre cserélik őket.

Az eredeti karakterek félreállítása nem meglepő módon megosztotta a rajongókat, és a legtöbben arra voltak kíváncsiak, hogy vajon ők hogyan élik meg azt, hogy nélkülük készül a folytatás, hiszen maximum egy-egy cameo szerep várhat rájuk.

Imádom a musicaleket. Képesnek lenni arra, hogy ilyenekben szerepelhessek, egy valóra vált álom a számomra, a tény pedig, hogy életben tarthatjuk és elhozhatjuk a műfajt az új generációnak szintén csodálatos

– nyilatkozta a produkció kapcsán az ET Online-nak Vanessa Hudgens, és bevallotta, hogy a mai napig nagy rajongója a sorozatnak, és gyakran énekli az abban felcsendült dalokat, arról azonban nem ejtett szót, hogy vajon számíthatunk-e a felbukkanására a HSM negyedik részében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek