Starity

Kylie Jenner kiakadt! Bármikor nyilvánosságra kerülhet Tygával készített szexvideója

2016. május 20. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 18 éves valóságshow-sztár joggal aggódik, ugyanis állítólag illetéktelen kezekbe került egy róla és exbarátjáról készült pikáns homevideó.

hirdetés

Néhány órája arról számolt be a Mirror, miszerint bármikor napvilágra kerülhet a közelmúltban szakított Kylie Jenner és Tyga szexvideója. A pár hónapokkal ezelőtt rögzítette az aktust, amelyért – a TMZ értesülései szerint – nem kevesebb, mint 10 millió dollárt (kb. 2 milliárd 744 millió forint) ajánlott a pornóban utazó Vivid Entertainment, a sztárpár azonban elutasította az ajánlatot.

A szakítás óta csupa modellekkel enyelgő Tyga azonban nemrég közzétette saját weboldalán az erotikus anyagot, mely ugyan mindössze harminc percig volt látható, ám egy szemfüles rajongónak ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy lementse azt.

Tyga nem tett le arról, hogy közreadja a videót, Kylie pedig attól retteg, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön, például Tyga haverjaihoz, akik esetleg feltennék a világhálóra a megszégyenítése céljából. Totál ki van akadva, hogy mi lesz most. Tygának nagy hatalma van fölötte

– nyilatkozta egy bennfentes a Hollywood Life-nak. 

Steve Hirsch, a fent említett Vivid Entertainment elnöke azonban nem aggódik, mondván, hogy a pikáns felvétel csak jó hatással lehet Kylie jövőjére, hiszen annak idején a nővére, Kim Kardashian is nagyot profitált a kiszivárogtatott szexvideóból.

Kylie és Tyga egyébként megközelítőleg két évig alkotott egy párt, ami kapcsolatuk kezdetén igancsak szúrta a szemét a lány családjának, ugyanis a rapper nyolc évvel volt idősebb az akkor 16 éves Kylie-tól. Szakításukra a május eleji Met Gála előtt került sor, azóta mindketten továbbléptek: Kylie jelenleg a PartyNextDoor művésznéven futó rapperrel randizik, Tyga pedig két Instagram-sztárnak csapja a szelet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek