Starity

Kesha mégis felléphet a Billboard Music Awardson

2016. május 20. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre szövevényesebbé válnak a Keshát és Dr. Luke-ot összekötő szálak, ugyanis kiderült, hogy ezúttal az énekesnő volt a ludas.

hirdetés
Kesha mégis felléphet a Billboard Music Awardson
Fotó: Instagram / Kesha

Tegnapelőtt írtunk arról, hogy Dr. Luke lemezkiadó cége, a Kemosabe Records visszavonta az engedélyt, mely lehetővé tette volna, hogy Kesha fellépjen az idei Billboard Music Awardson. Maga az énekesnő sajnálta ezt a legjobban, ám kiderült, hogy saját maga alatt vágta a fát, ugyanis a kiadó úgy nyilatkozott, hogy Kesha volt az, aki azzal fenyegetőzött, hogy újra kiborítja a bilit a rendezvényen.

Kesha a Billboard Music Awardson való fellépése mindig is megengedett dolog volt, jóhiszeműen engedtünk a kérésének. A jóváhagyást akkor függesztettük fel, amikor tudomást szereztünk arról, hogy a fellépést kívánja szócsövének használni, és a pereskedéséről akar tárgyalni. Nemrég biztosítékot kaptunk Keshától és a Dick Clark Productions képviselőitől arra vonatkozóan, hogy sem Kesha, sem a támogatói nem fognak ilyet tenni, így ismét érvénybe lépett a korábbi megállapodás

– nyilatkozta az E! Newsnak a fent említett lemezkiadó cég vezetősége, amit a rendezvény szervezőjének szerepében tetszelgő Dick Clark Productions szóvivője is megerősített:

Örülünk, hogy Kesha és a Kemosabe Records egyezségre jutott egymással, és izgatottan várjuk Kesha szombati fellépését a Billboard Music Awardson, melyet élőben közvetít majd az ABC.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek